RSS

I wish I had...

Pentru ca stiu ca ardeti de nerabdare sa va spun cate ceva despre mine, uite ca m-am hotarat sa nu mai fac pe misterioasa si sa va prezint, prin intermediul pozelor, viatza mea. Deci, pentru inceput...ACEASTA ESTE CASA MEA (nu va zic unde e, ca sa nu sara paparazii la poze)
Aici pe terasa obisnuiesc in fiecare weekend sa iau masa cu prietenii mei, sa ne delectam si sa ne simtzim bine, iar mai pe seara mereu se incinge cate o petrecere de pomina. Ah...nebunii de noi, ce ne mai distram dance.
Si asta e CASUTZA MEA DE VACANTZA (nici asta nu zic unde e, din aceleasi motive).
Aici ma refugiez eu cand simt nevoia de putzina relaxare. E locul perfect pentru un rasfatz ca la carte alaturi de prietenele mele apropiate. In timpul zilei gatim impreuna, ne facem fel de fel de tratamente faciale si corporale, iar seara ne prinde in fatza televizorului, urmarind filme de dragoste si sufladu-ne impreuna mucii in batiste laugh.
Acestea sunt animalutzele mele iubite, cei trei pui de Labrador - Mayra, Tasha si Milo si pisicutza mea, Missy - rasa Maine Coon (originara din America, e o pisica de talie foarte mare, ce se comporta ca un caine, foarte protectoare).
Si acum, va prezint scumpul si dragul meu tit-tit, un Audi A5 Cabriolet, customizat de mine cu tapiterie din piele grena (nu roz, ca nu imi place, si nu sunt pitzipoanca, in ciuda a ceea ce ati putea crede voi acum) si cu vopsea alb-perlata. Noul meu telefon, Vertu Signature Diamond, a costat ceva banutzi, cam 80.000 E, dar a meritat, ce naiba? Nu l-am luat pentru ca avea diamantele alea si ca e din aur alb, dar l-am luat ca are niste joculetze tare haioase pe el tongue.
Si pozica cu iubi meu...care ma astepta sa vin in pat, da eu tot vroiam sa ii fac poze, ca tare sexos era in pozitia aia. Luv u, baby! love Pare o viatza de vis, asa-i? Stiu ca ma invidiatzi. Eh...glumesc. Nici macar eu nu as putea sa ma invidiez pentru toate astea. Am incercat si eu asa un exercitiu de imaginatie, sa vad cum ar fi daca as avea o gramada de bani, ce as face, ce as cumpara si alte alea. Adevarul e ca m-am lasat putzin purtata de val, in sensul ca acum, cand am terminat de postat pozele, mi-am dat seama ca de fapt, nici nu mi-as dori toate astea. Mai concret: 1. Casa normal ca mi-as dori, una frumoasa si confortabila, ca de asa ceva oricine are nevoie, indiferent de cati bani are sau n-are. Atata timp cat nu are peretzii poleitzi cu aur sau mai stiu eu ce fel de excentricitati din astea, mi se pare perfect normal sa ai o casa frumoasa, ca pana la urma e vorba de confortul tau. Investitia isi merita banii. 2. Casa de vacantza...hmm, ce sa zic? Si da si nu. Ar fi frumi, nu zic, dar nu consider ca e neaparat necesara. Doar asa, in cazul in care de exemplu as trai intr-un orash mare si galagios (ceea ce si fac) si as simti nevoia sa evadez uneori, mi-as face o casutza undeva intr-o zona de munte. Asta da. Dar nimic pretentios, nimic extravagant. 3.De animalutze ce sa mai zic? Oricand si oricate, nu conteaza. Daca nu as sta in chirie si nu mi-ar fi frica ca ar putea sa intoarca casa cu susu in jos sau sa faca cine stie ce stricaciuni, chiar mi-as dori, cel putzin un cutzu si o pisi. Dar neapart rasele expuse mai sus biggrin 4. Tot ce urmeaza dupa animale : NU! NU vreau masina fitzoasa, NU vreau telefon din aur si diamante, NU vreau iubit "papush" masculin. Vreau doar un Seat (Leon sau Ibiza), dar neaparat galben sa fie, chiar si la mana a doua merge, insa pentru asta trebuie mai intai sa imi iau si carnetulbiggrin. Telefonul pe care il am e ok, dar as vrea totusi sa il schimb, pentru ca am facut prostia sa imi iau Samsung si pana la urma mi-am dat seama ca tot Nokia e baza. Prieten...vreau! Spun nu fitzoshilor, pervershilor, afemeiatzilor si zgarcitzilor. In rest...I'm open minded.tongue Voi? Ce ati face daca ati avea multzi bani.?Sau nu neaparat. Ce v-ar place voua sa facetzi daca nu atzi fi cum suntetzi acum, sau daca atzi trai altundeva sau...nush, variantele sunt deschise. Sunt curioasa sa vad ce mintzi bolnave avetzi. Eu am fost cuminte de data asta. Gandurile perverse vi le spun alta data cool. V-am pupat pe portofele...Pa si pu...la revedere!

5 bagari in seama:

VdG spunea...

Daca ti-as spune ca imi place sa infasor femeile in folie, din cap pana-n picere, apoi sa le sodomizez (anal clar) si ca folosesc de 3 ori un prezervativ, m-ai considera pervers si/sau zgarciob?
Oricum daca citesti atent pe cutia de prezervative o sa vezi ca scrie "double tested", deci oricum au mai fost folosite in prealabil sau .........
Ma simt bine ca sunt singurul care comenteaza si nu sunt bagat in seama. Apropo, iti recomand sa scoti moderarea comentariilor (nu-ti inteleg motivele) si sa-ti bagi adresa de mail pentru primit notificari, asa vei stii cand comenteaza cineva si eventual poti raspunde. Asa interactionezi mai bine cu cititorii si ii pastrezi fideli. Moama ce jmecher sunt lua-mi-ai fatza in poola. Bafta

Simone spunea...

Cum nu esti bagat in seama, draga? Nu ti-am raspus mereu? Hai ca esti rau acum. Si daca te simtzi asa cam singurel pe-aici, e pt ca nu prea am prieteni care sa aiba blog, asadar nu prea intra ei pe chestii din astea. Asa ca tre sa imi gasesc "fani" prin alte partzi. O sa ma ocup si de treaba asta in curand, ca acum nu am timp. Oricum, ms ca imi esti fidel ;)

VdG spunea...

Fidel is my midlle name. Just like Fidel Castro. Anywayz, te bag in blogroll sa-ti vina cativa vizitatori. Aaaaa.....nici eu nu cunosteam pe nimeni inainte sa-mi fac sloblog dar pot zice ca in momentul asta chiar mi-am facut ceva amici. Deci, blogul e noul Mirc :))

Simone spunea...

Ms mult ca ma bagi in blogroll. Esti f de treaba. Ma costa ceva treaba asta? :P

VdG spunea...

Doo beri si un id de mess. Nu sunt chiar asa de treaba ;)