RSS

Eurovision 2009

Asadar si prin urmare...Eurovision, va sa zica... Acum cateva zile s-a aflat care sunt cele 24 de melodii finaliste. Pe mai multe site-uri le puteti gasi si chiar asculta. Unul dintre ele este si site-ul Televiziunii Romane ( intratzi la concurentzi), cea care transmite ca de fiecare data toate etapele acestui concurs. Eu, pasionata fiind de tot ce inseamna concurs de muzica, am ascultat pe indelete toate melodiile si chiar am intocmit un top 5 de preferintze, care se prezinta cam asa : 5. Alexa - One Last Night 4. Alexa - A Girl Like Me 3. Nico&Moni-k - Disco Maniacs 2. Dalma - Love Was Never Her Friend 1. Catalin Josan - Stop! Sincer, mi-a fost destul de greu sa ma decid, pentru ca sunt multe piese bune in acest an. Sunt mai mult ca sigura ca topul real nu va arata asa nicidecum, pentru ca in fiecare an "babalacii" aia din juriu (unii dintre ei) voteaza cele mai aiurea piese si nu gandesc in perspectiva, aleg numai nume mari, care ajung sa ne dezamageasca in final (cum a fost Nico anul trecut). Sunt multzi tineri talentatzi cu voci foarte bune si melodii mai de doamne ajuta si, dupa parerea mea, ar merita o sansa. Mai stitzi, poate ne fac o surpriza neasteptat de buna. Tare mi-ar placea sa va mai dea asa nitzel peste nas, comunishtilor devil. Si acum...No.1 hit! Catalin - Stop! (simply luv itlove ) V-am pupat pe portofele...Pa si pu...la revedere!

3 bagari in seama:

VdG spunea...

Iti recomand sa folosesti coduri Embed. Daca uploadezi fisiere in felu' asta o sa ramai fara spatiu de stocare si o sa se incarce greu pagina. Multumesc. Pentru mai multe informatii adauga porno_piticu in YM.

Simone spunea...

Mersi mult de recomandare. Fiind noua pe-aici prin blogosfera, inca nu m-am prins exact de toate fazele, cum si ce e mai ok de folosit. Am sa incerc de acum cu coduri Embed ;)

Anonim spunea...

mie imi plac :
1. Zero-Sunny days
2. Tina -Pleaca
3. Popa's Band - Striga
4. Dalma - Love was never her friend
5. Floriana Pachia - Take the chance

deci,personalitati diferite-gusturi muzicale diferite :) dar avem si ceva in comun :Dalma

Pana