RSS

Sfaturi pentru a depasi criza cu bine

In momentul asta imi fac bagajele pentru mare...si am ramas in pana de idei. Hmmm....ce dracu de haine sa imi pun ca am auzit ca va fi cam nasoala vremea? Ufff...greu e cu fomeile asteabiggrin. Pana una alta, iata cateva idei de cum ai putea sa te descurci pe vreme de criza:

1. Cand mergi la un restaurant, cere doar un bol de apa fierbinte. Scotzi frumushel din geanta plicul de supa instant cu taietzei (aia imi place mie), pui contzinutul in apa...si in 5 minute, gata supa. Pofta buna! La sfarsit ceri un pahar cu apa de la robinet.
2. Cand mergi cu autobuzul, tramvaiul sau troileibuzul, sa ai la tine un bilet de 2 calatorii si o hartie alba taiata in forma unui bilet. La prima calatorie compostezi biletul, ca asta e, n-ai ce face. La a doua bagi hartia simpla in aparatul de compostat si vezi daca gaurelele se potrivesc cu cele de pe biletul deja compostat. Daca e la fel ( ceea ce se intampla destul de des), te-ai scos...Daca nu, asta e, compostezi celalalt capat. In timp se vor strange mai multe bilete, si astfel sansele de a nimeri gaurelele se maresc, deci in curand nu o sa mai fii nevoit sa itzi cumperi bilet. Doar bagi hartiutza alba si apoi alegi cu care bilet se potriveste. Nu-i asa ca e simplu? Calatorie placuta!
3. Cand mergi intr-un club, itzi cumperi la inceput o sticla de apa Evian iar dupa ce o bei, umpli sticla din nou la baie, da sa nu te vada nimeni. In felul asta, o sa fii jmecher, ca bei "apa Evian" toata noaptea. Daca te intreaba cineva de ce nu bei alcool, le spui ca esti cu masina si na...plm. Daca vrei sa "te imbetzi" itzi iei de la bar o cutie de cola sau ce suc vrei tu si sa ai in buzunarelul de la geaca 1-2 sticlutze de alea mici de alcool (vodka, whisky etc.) si le torni pe shustache in paharul cu suc, asta in caz ca vine vreo pzd sau vreun p...lau cunoscut si ii dai sa bea de la tine, sa simta putzin gust de alcool, na. Si le zici: "Hai, frate, ia de la mine, ca sunt in bani in seara asta" (si bagi o fatza de aia de miserupist). Sau te asezi strategic la bar cu paharul de suc in fatza si cand vezi ca e pe terminate, "te faci ca incurci paharele" cu cel/cea de langa tine, care, evident, are in pahar mai mult. Si...distractie placuta!
4. Cand (sau daca) mergi la vreun bar de striptease, itzi faci de acasa nishte copii color dupa hartii de 1 milion si le bagi la chilotzei fetelor toata noaptea. Nu se prinde nimeni ca sunt falsi, ca acolo e intuneric si nici nu sta fata sa numere banii pe care ii bagi, decat cand ajunge in vestiar. Dar tu pana atunci deja vei fi plecat acasa.
5. Cand mergi in piatza , te plimbi printre tarabe si ceri sa "gusti" tot ce vrei sa cumperi (...NOT) ca nu cumva ridichea sa fie iute, branza sa fie prea sarata, strugurii sa fie acri si asa mai departe. Bineinteles ca ridichea va fi iute, branza sarata si strugurii acri, deci nu le cumperi, ce dracu? Da ai mancat? Ai mancat. Cel puztin itzi umpli putzin matzu. Oricum, la cate pietze sunt, nu ai cum sa ramai flamand.

Hai ca mi s-a facut fomica acum. Ma duc sa imi fac si eu o salata cu legumele CUMPARATE de mine, din banii mei, ca io nu-s in criza... not yet laugh

0 bagari in seama: