RSS

Ce-am facut in uichend

Nush de ce....cum se face, da io in uichend nu am chef sa postez acilishea pe blog. Pur si simplu imi e lene, frate. Culmea, exact cand as avea mai mult timp sa nascocesc chestii, exact atunci nu am nici o tragere de inima. Prefer sa stau sa trandavesc toata ziua, sau - la polul opus- sa fiu foarte harnicutza si sa ma ocup de treburi gospodaresti: cumparaturi pentru casa, curatzenie, cooking...etc. Ghicitzi ce am facut in uichendu asta de "Ballentines" (adica Valentin). DAAAAAAAAA......am trandavit. Da nu singurica eyelash. E mult mai fun sa trandaveshti in doi, zic. Asa ca vineri seara ne-am uitat la ...aaa, da "Over The Hedge" -uitasem cum ii zice pentru o secunda, asta pentru ca am adormit pe la jumatatea filmului, deci nu am apucat sa intzeleg mare lucru din el. Da nu-i nimic...a doua zi am luat-o de unde am ramas, asa ca l-am vazut si pe asta. Imediat dupa incheierea primului film...am trecut la al doilea biggrin : "I Robot". P-asta l-am vazut pe tot odata. Boon...Apoi mai pe seara ne-am uitat la "Slumdog Millionaire"(nush daca e dupa un caz real sau doar e foarte "idiot" scenaristu', oricum e foarte interesant si captivant filmul) si "Burn After Reading"- inceput interesant. Astept sa vad si continuarea...asta pentru ca, atzi ghicit, AM ADORMIT laugh. Atat am apucat sa remarc :Brat Pitt e incredibil de "cretinoid" in rolul asta, am facut pe mine de ras. Acuma...stau si ma gandesc: cred ca m-am ramolit rau de tot de nu rezist la doua filme odata. Sau nu, cred ca explicatia e ca daca stai toata ziua in pat si te uiti la filme sau la tv, starea de somnolenta e mai pronuntzata decat daca te-ai uita la tv sau la filme stand pe canapea sau in fotoliu ca tot omu. Da, sigur asta e! La mine, cel putzin, e probata chestia. Deci m-am linistit... nu sunt ramolitadance. Boon...alta chestie. Am avut din nou visul cu dintzii cry. Ah, voua nu v-am spus depre visul asta al meu, care ma bantuie de ceva ani si pe care il am in mod repetat. Cel mai groaznic, terifinat si fuckin' disgustin' cosmar. Mai clar :"coshmarizez" (ca doar nu visez) ca ma uit in oglinda si constat ca mi se clatina un dinte din fatza. Cand pun mana pe el, evident iese din gingie, si dupa el...toti in rand. IMI CAD TOTI DINTZIIcry Mai, de fiecare data cosmarul este exact la fel. Identic. Si mereu ma trezesc brusc, toata uda. Asa ca, am cautat si eu intr-un dictionar de vise, sa vad ce ar putea insemna. Ma gandesc ca nu degeaba oi tot visa eu asta, tre sa insemne ceva. Poate cineva incearca sa imi transmita ceva, poate prin visu' asta incearca extraterestrii sa ia legatura cu omenirea...si eu ii ignor. Cacat, nush...Asa ca uitatzi ce am gasit:
  • dinti care cad = decesul unor persoane sau a unor sisteme sociale si politice
  • gura fara dinti = exprimare greoaie, idei in care crezi dar pe care nu reusesti sa le exprimi si nu reusesti sa gasesti aderenti, boala si prea multe ganduri rele despre altii.
  • daca iti cad, asteapta-te la nenorociri sau boala;
  • sa visezi ca ai dinti cariati sau ca iti cad dintii prevede ca sanatatea sau afacerile tale sunt in pericol. Ai spus unele lucruri false sau prostesti si acum acele cuvinte se intorc asupra ta.
  • daca iti cad dintii e un semn de bucurie.
  • daca visezi ca-ti cade un dinte inseamna ca te temi sa nu pierzi pe cineva drag
  • daca iti cad toti dintii, ai niste obsesii
Deci cacat...nu am inteles nimic. Vad ca inseamna o mie de chestii si unele se bat cap in cap. Semnificatiile le-am extras de pe mai multe site-uri diferite, asa ca ajung la concluzia ca fiecare om care isi face un site poa sa inventeze ce vrea muschii lui si sa interpreteze vise dupa cum i se scoala in dimineatza aia : daca e pe stanga e de rau, daca e pe dreapta, e de bine. Deci, tot in ceatza am ramas. Damn...angry Ma duc sa imi verific dintzii in oglinda. Sa fiu sigura ca sunt la locul lor. V-am pupat pe portofele...Pa si pu...la revedere!

2 bagari in seama:

Ramona spunea...

Tu chiar te asteptai sa gasesti ceva explicatie logica la faza cu visul?Serios...excat asa e si cu horoscopul zilnic.Prezicerile variaza de la site la site.Depinde numai de tine pe care o iei de buna.In ceea ce priveste visul,ia-l si tu de bun pe ala "daca iti cad dintii e un semn de bucurie."
Semnat:"visologul" de servici :)

Simone spunea...

:)) Pai sa stii ca exact pe ala l-am luat de bun, orcium :P