RSS

Back in business with a leapsa:))

Mda, deci buna ziua si bine v-am gasit. Din ciclul STROPINELA IS BACK, azi va prezentam un articol asa mai usurel, si anume o leapsa primita de la Lexa. Ma gandesc de ceva vreme cum ar trebui sa fie comebackul meu, cu un articol tare, funny rau, de sa va dau pe spate... da am zis ca daca stau eu pana are umorul chef sa treaca si pe la mine in vizita, ma apuca anu 2011. 

Asadar, leapsa despre care vorbim este asa: 10 lucruri care imi plac. Auzi, Lexa,  da nu pot scrie si eu 10 lucruri care NU imi plac? Ca sincer, in momentul asta, mi-ar veni mai usor in gand asa ceva, la cati nervi am acum:) Mda... nu se poate, asta e. Deci imi place asa:

1. Pepenele galben - iubirea vietii mele
2.  Primavara, cand aerul miroase a flori de tei
3. Sa ma tolanesc in para mea si sa watch movies. Para e perna aia imensa, gen fotoliu, din piele si cu bilutze de scartz inauntru, care se modeleaza dupa cum te asezi in ea. Got it? :)
4. Sa postez pe YouTube tutoriale de makeup si nail art si sa castig premii la concursurile de acolo (ca sunt mai bune produsele din America:P). Deja am castigat 3 :D
5. Gerard Butler - a doua iubire a vietii mele:P
6.ABDC si ANTM. Adica America's Best Dance Crew si America's Next Top Model. Le pun pe acelasi loc, ca amadoua sunt showuri de TV si ocupa cam acelasi loc in inima mea.
7. Sa imi beau cafeaua in balcon dimineatza, sa bata soarele pe mine si sa ma racoreasca vantul diminetii (asta o practic doar primavara-vara).
8.  Sa ma prostesc. Prietenii "stie" :))
9. Sa merg cu masina la drum lung. Road tripurile, ca sa zic asa:P Asta cand mai prind pe cineva cu masina, ca eu nu am:((
10. Plimbarile pe plaja goala dimineata, la rasarit. NU!!! Nu eu sa fiu goala, ci plaja :)))

Gata, s-au dus cele 10... Stand asa sa ma gandesc cam ce imi palce mie cel mai mult si mai mult, am constatat ca totusi depasesc 10 pozitii. Dar daca asa e leapsa, ne conformam, nu? Bun, si acum, pentru ca leapsa e leapsa si tre' sa circule, o pasez lui Little Devil, Neuronu, PDM si Ursuletul Gri. Si cine o mai vrea, e moca:)


V-am pupat pe portofele... Pa si pu ... la revedere!

1 bagari in seama:

Lexa spunea...

Ma bucur ca ai onorat leapsa. Si "Welcome back!" Chiar iti simteam lipsa, ma apucasem sa recitesc postari mai vechi de ale tale, nu stiam ce patisi, ma gandisem chiar sa o intreb pe Delia...