RSS

Guess who's back

Bai, deci omu asta e prea tare. Am devenit fan, gen. Cum adica "fanu' cui"? Guess who's.Chiar a lui Guess Who biggrin. Gen, tipu e un GENiu. Gen, el isi face piesele, textele... ce sa mai? Parerea mea e ca incet incet ii ajunge din urma pe Parazitii, gen. Bine, oamenii aia au niste ani grei in spate, gen si multi admiratori, gen. Da' cert e ca Laur, pe numele lui din buletin, incepe sa castige teren serios si din ce in ce mai multi fani, gen. Uitati acilishea cea mai recenta piesa a lui Guess Who - "EuGen". Enjoy!

7 bagari in seama:

Nick spunea...

Foarte tare piesa si clipul e caterinca, foarte misto realizat.
uite unul mult mai tare http://www.youtube.com/watch?v=EqRYfba1T4I&fmt=22

Simone spunea...

@ Nick: Vrei sa iti spun parerea mea sincera? BUG Mafia sunt expirati de mult. Versurile astea aveau succes in '90, nu acum. Imi pare rau sa o spun, dar in afara de orchestratia unora dintre piese, baietii nu au o muzica inteligenta, da' absolut deloc.

Nick spunea...

Parerea ta dar se stie ca sunt cei mai tari din rap`ul autohton.
si dupa parerea ta cine are o muzica inteligenta?

Simone spunea...

Nick, incepusem sa scriu aici ce si cum, de ce cred eu ce cred despre BUG Mafia si mi-am dat seama ca am prea multe de scris. Asa ca, cred ca am sa dedic un post special acestei probleme, desi nu intentionam. Dar simt nevoia sa imi spun parerea :)

Nick spunea...

Nu este nevoie sa dedici un post trupei, eu doar ti`am aratat un alt videoclip nou si vroiam o parere.
acm asteptam un raspuns la intrebarea din comentariul meu anterior, cine crezi ca are o muzica inteligenta.am inteles ca nu`ti plac sau nu iti mai plac cei din B.U.G. Mafia dar nu cred ca este nevoie sa scrii un post despre ei.gusturile nu se discuta, fiecare asculta ce ii place.

Simone spunea...

Nick, oricum mi-am pierdut din avantul pe care il aveam mai devreme,cand ma inflacarasem putin. Si nu din cauza ta, sa nu ma intelegi gresit, dar sincer, chiar cred ca astia de la BUG Mafia ne cam iau de fraieri:P Again, parerea mea. Da, imi placeau intr-o vreme, e adevarat, dar acum nu mai. Oricum, cum zici si tu, gusturile nu se discuta. Pentru mine, a avea niste versuri inteligente nu inseamna sa vorbesti din carti sau sa te exprimi literar si fara cuvintele cu "P", ci a face asocieri inteligente intre cuvinte si termeni, a face aluzii, comparatii si mai stiu eu ce artificii din astea. Nush daca ma intelegi ce vreau sa zic. In orice caz, Parazitii sunt exemplificativi pentru acest gen de versuri, la fel ca si Guess Who. Imi plac pentru ca sunt si funny :) No, si cam atat :)) Peace!

Nick spunea...

Da am inteles ce vrei sa spui.si mie imi plac Parazitii, Guess Who(unele piese) si alti artisti rap romani care fac aluzii si asocieri intre termeni.oricum fiecare trupa e cu genul ei de rap si nu le poti compara si nu stiu de ce crezi ca mafiotii ne iau de fraieri.B.u.g. Mafia=profesionalism si calitate.