RSS

Concursul SuperBlog2009 - Proba nr.7 (Real)

Ce nasol...e din nou luni... Mi-a cam placut asa weekendul asta. Nu de alta, dar si vremea mi-a fost de ajutor, caldurica neasteptata pentru aceasta perioada a anului priindu-mi extaordinar de bine. Sambata am iesit ei eu intr-un club, dupa luni intregi de pauza si pot sa zic ca m-am distrat nesperat de bine. Hmmm, ma gandesc serios sa reiau ritualul asta si weekendul urmator wink In fine...partea haioasa vine abia acum. Cum veneam noi spre casa, mie si Nadiei ne cam chioraiau matzele de foame. L-am rugat pe taximetristul nostru ( mergem mereu cu acelasi, deci e de-al casei) sa oprim pe la Dristor, ca aveam o pofta nebuna de shaorma. Si exact cuvintele pe care nu vroiam sa le aud le-am auzit atunci din gura lui :"Ah, nu am cum, ca mai trebuie sa ajung la o alta comanda pe la Vitan".

Plina de spume ( nu era prima data cand imi facea asa), i-am zis sa ne lase la Hypermarketul Real de pe Calea Vitan, ca e aproape de casa si mai e si NON STOP. Stomacul meu avea urgenta nevoie de papica, iar acasa in frigider batea vantul. Gandindu-ma si mai bine, oricum aveam nevoie de una alta pentru casa, in special de-ale gurii. Eram mai mult decat convinsa ca duminica nu voi fi in stare sa ma urnesc din pat, respectiv din casa, deci am considerat ca niste cumparaturi in toiul noptii sunt cat se poate de binevenite, mai ales ca nici nu imi era somn.

Am intrat in hypermarket. daydream Ahhh.... lumea viselor. Tot ce iti doreste sufletelul se afla acolo, la picioarele tale. Am luat-o agale pe culoare, noi doua pe toculete si impingand de zor cosul ala mare. Ne faceam deja planuri mari de cumparaturi, incepeam chiar sa facem si o lista in mintea noastra. Nadia a tinut sa imi aminteasca: "Fata, sa nu ne avantam iar aiurea, sa luam toate prostiile. Strictul necesar." La noi, intradevar, cand e vorba de cumparaturi, numai strict necesar nu exista. Insa nu mi-am facut nici un fel de problema, deoarece Hypermarketul Real are propriile marci de produse, 4 la numar, mult mai ieftine ca alte produse similare de pe piata si de o calitate excelenta : Tip, Quality, Bio si Selection. Asadar ne puteam permite mult mai multe decat in mod normal, fara a cheltui neaparat mai multi bani. Nadia a privit cu oarecare scepticism optimismul meu legat de aceste produse: "Fata, si daca nu sunt bune? ", imi zicea ea. Insa am convins-o pe loc, cand i-am explicat urmatoarele:

1. Produsele Tip sunt de doua ori sau chiar de trei ori mai ieftine decat acelasi tip de produse de la alte firme. Cam tot ce ne trebuie noua pentru casa, gasesti in gama asta: de la legume congelate pana la hartie igienica.

2. Produsele Quality sunt de o calitate mai buna, asa cum spune si numele, insa pretul lor tot nu il ajunge pe cel al altor produse de pe raft. Nu trebuie neaparat sa cumperi produse de la branduri renumite, cand ai aceeasi calitate, dar la un pret mult mai mic. Mezeluri si branzeturi mereu proaspete, bauturi de toate felurile, dulciuri fine, produse de curatenie si de igiena- nimic nu lipseste din gama Quality.

3. Produsele Bio sunt, bineinteles, produse organice, pentru persoanele carora le place sa manance ecologic, fara coloranti sau conservanti, deci foarte sanatoase. Toate produsele respecta cu strictete reglementarile prevederilor in vigoare.

4. Selection e o gama pentru cei cu gusturi mai exigente, mai rafinate. Aici gasesti specialitati ce pot satisface chiar si pretentiile celui mai mare gurmand fitos. Din nou, asta nu inseamna ca preturile sunt exorbitante. Asadar, daca pana acum nu am indraznit sa ma apropiu de acest tip de produse, din cauza pretului, acum chiar ca nu mai am nici o retinere. Merita sa ne rasfatam din cand in cand, nu? biggrin

Dupa intreaga mea prezentare oferita Nadiei, mai ceva ca un agent de vanzari care incearca sa isi vanda produsul, am purces intr-ale cumparaturii.

De ce avem nevoie:
Pentru dimineata: laptic bun din gama Tip, lapte de soia cu gust de vanilie si cereale integrale de la Bio, mezeluri delicioase din gama Quality si sa nu uitam- cel mai important- cafeaua aromata, tot din gama Quality, fara de care nu am putea sa incepem ziua asa cum se cuvine.
Pentru masa de pranz si seara: Gandindu-ma ca cel mai probabil voi fi fara chef toata ziua de duminica, am luat niste cartofi preprajiti congelati din gama Tip, tortellini si pizza semipreparata din gama Quality, ca merg repede la gatit. Am mai luat si "tone" de suc de mere din gama Bio, cel mai bun pentru a anihila mahmureala si setea de a doua zi.
Alte cele: role de hartie pentru bucatarie din gama Tip, pentru toate cafelele si sucurile ce vor fi varsate din cauza neindemanarii de dimineata - se stiebiggrin; cafea fina si aromata si o cutie de bomboane din cele mai rafinate din gama Selection ca o mica atentie din partea noastra pentru doamna proprietara care si-a serbat ziua de nastere tocmai duminica; biscuitei, ciocolatele si alte mici "gustari intre mese" din gama Quality.

Pana sa ne dam seama, eram deja cu cosul aproape plin. Problema nu mai era acum cu ce o sa platim, ci cum naiba o sa ajungem cu ele acasa. laugh Bineinteles ca, la cat de obosita am fost cand am ajuns acasa, am si uitat de mancare si am cazut lata in pat. Asta da sestiune de cumparaturi in creierii diminetii, dupa o zbenguiala in club...rotfl

Aceasta postare a fost scrisa pentru concursul SuperBlog 2009, proba nr.7, sponsorizata de Hypermarketul Real. Pentru mai multe detalii privind hypermarketul Real, nu ezitati sa vizitati pagina lor de internet , unde veti gasi absolut tot ce va doreste inimioara.

1 bagari in seama:

Anonim spunea...

Tare reclama!C.