RSS

Concurs SuperBlog 2009 - proba 4 ( Toyota)

Azi am umblat prin oras de mi-au luat foc talpile. Nu mai imi simt calcaiele. Mor de cald. Cine se gandea ca intr-o zi de octombrie, intr-o toamna tarzie, o sa fie 20 de grade... pffff. Am fost si foarte "inspirata" sa imi iau tocuri... uofff. Si cum ma plimbam eu asa azi ca proasta, pe ici pe colo, ma gandeam cam cat de fraiera pot sa fiu sa umblu eu pe jos, cand la firma sta masina in parcare si parca ma striga "Vreau sa ma conduca si pe mine cineva". Mda, asa e, sunt o mare lenesa, recunosc. Am facut scoala de soferi acum un an si nici acum nu am reusit sa dau de carnet. Bine, la mine e si mai complicat, ca sunt din alt oras si nu am viza de flotant in Bucuresti, asa ca trebuie sa dau examenul acasa. Si cum eu ajung acolo din an in pasti (la propriu, ajung doar de Craciun si Paste, cu mici exceptii), nu am avut pana acum ocazia sa dau examenul decat o data, data cand am picat cu brio cu 21 de puncte, m-am innecat ca tiganu la mal. Eh... si asa frumos visez eu la o masinutza... Las-o pe asta de servici. Una DOAR A MEA!daydream

Ma si intreba mama, cand faceam scoala, cam ce masinuta mi-ar placea sa conduc. Si ce i-am raspuns? O Toyota, mama, o Toyota.

Ea: Pai de ce tocmai o Toyota?

Eu: In primul rand, nu stiu daca esti in tema, dar masina asta e cea mai tare in momentul de fata, e lider mondial "as a matter of fact".

Ea: Hmmm... si ia zi, ca m-ai facut curioasa. Ce e cu masina asta? Care e "jmecheria"?

Eu: Bine mama, hai sa iti povestesc eu tie de ce masinilea astea sunt lideri mondiali pe piata auto.
Compania producatoare este intr-o continua autoperfectionare, cu fiecare an care trece, fapt care le-a adus de-a lungul anilor si multe premii. Tehnologia abordata de Toyota este una inclinata catre viitor, preocupandu-se pentru generatiile viitoare. In consecinta, Toyota produce masini cu emisii cat mai reduse de CO2. Deasemenea, siguranta pasagerilor este o mare preocupare a acestora, la fel ca si confortul si estetica. Ca sa nu mai vorbim de consumul redus. Stii ce inseamna asta? Sa ai o masina si FRUMOASA si INCAPATOARE si SIGURA si ECOLOGICA si CARE CONSUMA PUTIN. Ce vrei mai mult de atat pentru fiica ta? eyelash A...si apropos de ecologica, stiai ca Toyota a produs modelul Prius, masina ce se deplaseaza exclusiv be baza de curent, deci nu are emisii de nici un fel, nu dauneaza deloc mediului? Asta mi se pare cea mai tare chestie.Pana si Mihaela Radulescu are o astfel de masina tongue

Ea: Bine, fiica draga. Si tu ce model de masinuta Toyota ai vrea?

Eu: Un Aygo, ca n-ai tu bani de Prius biggrin. Vezi mama, ce bine e sa ai o gama variata, de unde sa alegi? Toyota e pentru toate bugetele, toate gusturile, toate pretentiile si toate nevoile.

Ea: Da, iubita mea. Iti ia mama un Aygo. Dam noi avans si platesti tu rateledevil

Eu: angry

Eh... ce mai era de zis?

Uite-o si pe asta mica, Aygo, cat de simpatica e. Asa ca pentru o fata simpatica ca mine. eyelash


Nota: Acest articol a fost scris pentru proba nr. 4 din cadrul concursului SuperBlog 2009, organizat de PCNews.

2 bagari in seama:

penisdemasa spunea...

io am un yaris roșu, vrei să te dau cu el? :-D

penisdemasa spunea...

aaa...te rog eu dă-ți moderarea jos! au murit oameni la revoluție pentru a ne putea exprima liberi...comunisto :-P