RSS

Improvizati - Te cracanezi de ras, nu alta

LE: Mi s-a cerut sa dau mai multe detalii, asa ca am sa o fac. Pretul unui bilet e 20 RON, preturile din club sunt medii, acceptabile. Locul se numeste Daimon Club, asa cum am mai spus, si e situat vis-a-vis de Sala Polivalenta.Spectacolul dureaza aproximativ o ora. In rest, va las pe voi sa descoperitzi ce si cum biggrin.

Trebuie neaparat sa va povestesc despre locul unde am fost joi cu Ange ou Demon, si ce anume am vazut. Ei bine, am fost la stand-up comedy, mai precis la o chestie cu improvizatii, adica oamenii aia nu isi pregatesc de acasa speech-ul, ci totul se face ad hoc, la propunerea spectatorilor. Mai exact, am fost la Daimon Club, unde in fiecare joi incepand cu ora 22:00 presteaza trupa de improvizatori, "Improvizati". Mai, deci oamenii aia sunt fantasctici, va spun, nu am mai ras de mult asa de bine. Ne-am intalnit acolo si cu Neuronu, la invitatia caruia de altfel am fost sa vad si eu cu ce se mananca treaba asta. Si nu am regretat.

Toata treaba se desfasoara cam asa: spectatorilor li se prezinta la inceput un set de reguli ce trebuie respectate pentru buna desfasurare a show-ului, iar la inceputul fiecarei probe se explica cum se va desfasura aceasta. Noi, cei din public, alegem de fiecare data un titlu (de poveste, film, etc, dar care sa nu existe in realitate) sau o limba straina (depinde de proba, chiar si amandoua deodata), iar de acolo baietilor le vin tot felul de idei. Si inca nici nu stiti ce idei pot sa la vina astora...va cacati pe voi de ras laugh Probele sunt standard, dar niciodata nu iese la fel, pentru ca nici subiectele nu sunt aceleasi. De aceea nu ai cum sa te plictisesti, nici daca mergi la fiecare spectacol al lor. Eu una, asa am sa fac toata vara asta, cat au reprezentatii la Daimon.

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe despre acesti baieti, ii gasiti in coloana din dreapta, la "Ce place la mine". Pe site-ul lor puteti gasi si descrierea catorva dintre probe, ca sa va familiarizati cu ele si eventual sa va pregatiti in cazul in care hotarati sa veniti la unul din show-urile lor. Eu va invit cu mare drag, ne gasim acolo tongue

Va pun si eu aici niste video-uri cu ce am filmat acolo, ca sa va starnesc curiozitatea. Imi cer scuze pentru calitatea nu prea ok si pentru rasetele isterice din fundal. Asta e... nu ne puteam abtine biggrin

1. La proba asta se da un loc (in parc, la sauna, in masina etc), ales din propunerile publicului. Actiunea va porni din acel loc si... naiba stie unde se va ajunge laugh. Pe scena urca initial doar doi improvizatori, care incep actiunea. Cand prezentatoarea spune stop, unul dintre ei este schimbat de un al treilea, dar preluand exact pozitia in care a ramas cel dinaintea lui. Si tot asa, la fiecare STOP, se schimba unul dintre ei. Acum, chestia funny e ca fiecaruia ii debiteaza mintea cu totul alte chestii, deci nu iese o poveste care sa aiba un fir logic, dar este al naibii de funny. AngeOuDemon nu a reusit sa filmeze chiar de la inceput (te bat, tu..tongue), dar va prindeti voi ce si cum, nu? Enjoy!



2. Video-ul asta incepe cu un cantec inventat ad hoc de unul dintre baietzi, porind de la cuvantul taran... Apoi tipa, prezentatoarea, explica urmatoarea proba, asa ca nu mai trebuie sa va explic eu aici.



3. Pe o tema data de public, adica "sarpele cu clopotei", doi dintre baietii de la Improvizati trebuie sa creeze un subiect. Din public sunt alesi doi voluntari care trebuie sa faca din gura toate efectele sonore la ceea ce fac cei doi pe scena. Fiecare voluntar cu improvizatorul lui. Bineinteles ca improvizatorii trebuie sa se adapteze sunetelor scoase de voluntari, si sa creeze o poveste, astfel incat sa starneasca cat mai tare rasul.



4. Doi dintre improvizatori urca pe scena si de la cuvantul "lup" ,dat de cineva din public, trebuie sa creeze o
poveste comica, dar fiecare are dreptul sa zica doar cate un cuvant pe rand. Nu am prins povestea de la inceput dar va povestesc cam despre ce era vorba pana sa filmez: cica lupul din padure nu mai mancase de ceva timp si era foarte flamand. La un moment dat, a intalnit un cetatean, pe care dupa ce l-a muscat si apoi a murit... De aici continua povestea...

1 bagari in seama:

George Dumbrava spunea...

Interesant :-) Tre' sa ajung si eu pe acolo. Da detalii. Locatie, pret bilet, etc etc.