RSS

Ce am mai gasit pe net interesant legat de MJ

Cu totii stim ca pe lumea asta exista mii si mii de fani MJ care incearca sa ii imite stilul de dans. Unora le iese mai putzin, altora mai mult... Uitati aici un baiat, care zic eu, il imita foarte bine:
Inainte de seria de concerte pe care urma sa le sustina Michael la Londra, s-a facut un casting pentru a alege cei mai buni dansatori care sa urce pe scena alaturi de el in aceste ultime 50 de reprezentatii. Din mii si mii de fani, dar totodata dansatori profesionisti, s-au ales cativa, care sunt prezentati in acest filmulet. Uitati-va numai cata exaltare si cate lacrimi de fericire le-a provocat aflarea vestii ca vor urca pe scena alaturi de "The King of Pop". Pentru toti reprezenta implinirea celui mai arzator vis, inca din copilarie.
Daca intrati aici, puteti vedea imagini filmate la ultima repetitie facuta de star pentru concertul "This is it", cu 36 de ore inainte de moartea sa... Radio ProFM a lansat un post radio on line special dedicat lui Michael Jackson. Puteti sa il ascultati aici.

0 bagari in seama: