RSS

Unii oameni este prosti

Una dintre pasiunile mele este sa citesc comantariile populatiei la articolele de pe siteul Cancan. Nu se exista zi sa nu gasesc macar vreun comentariu demn de ras. Unii oameni sunt atat de redusi, incat nu am cum sa nu le rezerv un articol special in paginile bolgului meu. Astazi va prezint un amarat de revolutionar, care s-a trezit sa isi spuna păsul exact unde nu trebuie. Va las pe voi sa trageti concluziile. Enjoy! "Sunt un revolutionar SEF ASOCIATIE JILAVA”89 RANITI SI RETINUTI. Am aproape 60 de ani si m-am casatorit cu o fata de la tara, de langa Lehliu de 30 de ani, MIHAELA fosta DINU. Dupa 8 ani m-a parasit pentru o cunostinta SPUNAND CA A-SI IPOTENT si m-asi nasturba sub patura privind-o PENTRU CA NU I-AM PUTUT PRACTIC FACE CEVA, fiind inca vigina. Minte, am aflat ca m-a inselat zilnic cu bucatarul PITERIEI din Dorobanti 56 pe care i-l posed, CU PRIETNII care au vrut si n-au vrut. Dupa 2 ani a revenit acasa pentru ca a fost mintita ca ar avea 1/2 din averea mea de sta 10 ani casatorita cu mine, avere ce consta din 100 mp in AC ADEMIEI, c-tii S+P+E 800 mp in Dorobanti 56, 2000 mp in Grivitei 60, 2,5 ha intravilan in zone de vile, si un nou spatiu avizat de Pr. Bucuresti, etc,, Eu nu cred ca este adevarat pentru ca au fost primite ca rasplata, fiind REVOLUTIONAR, fapte inainte casatorie cu peste 10 ani. Astept sfaturi la tel. 0788937440." Am lasat inclusiv numarul de telefon al amaratului, pentru ca daca el a decis ca e "safe" sa isi lase datele private pe un site pubilc, nu vad de ce eu as ascunde ceva tocmai de voi, cititorii mei dragi. Ei bine, voi ce sfat i-ati da domnului in cauza? Io ma gandeam sa il sun pe nenea sa ii zic ca aia 800 mp din Dorobanti ii vreau eu, sa nu i-i dea proastei aleia, ca io-s mai tanara si mai frumoasa, cu siguranta, luand in considerare si numai faptul ca nu sunt o taranca din Lehliu

5 bagari in seama:

Anonim spunea...

La Pitza Italia din Dorobanti era vad de PESTI, noaptea. Patroana MIHAELA si inca o tipă, care se schimba mereu, dar tot blonda (una mai grasută, alte mai firfirie), erau la concurenta cu fetele, aveau o canapea intr-un birou in spate. Se pare ca lucra ptr. parintii din DOR MARUNT si PLEVNA, nu prea stia sotul-patronul, o băbăciune. Ziua se cumpăra pe bani de acolo 50-200 $, legitimatii, era un dute-vino permanent, insigne, cartificate, accese pentru parbrize auto, cerificate, scanate si întiplate ptr. guvern, parlament, etc.. Vad nu era. pentru speluca de cârciuma sau meniuri subtiri si vechi.

Anonim spunea...

rața aurel,revolutio. de la ROMANA
EU NU AM PRIMIT NIMIC, CHIAR DE AM CERUT
Eu nu am primit nic 50 mp de PAMANT, nu spatiu comercial, chiar daca am cerut. Legea spune CEL MUL 1/2 ha de teren, si cel mult 50 mp de SPATIU COMERCIAL, aici sunt multiplicari fata de maximul legal de peste 10 ori, ca si DESTINATIILE care au fost prin fals modificate pentru tranzactionare si obtinere de bani. UNDE E SPIRITUL LEGII, spatiile sau terenurile erau date pentru a nu lasa REVOLUTIONARII fara mijloace de subzistenta. AICI E VORBA DE FALS, UZ DE FALS, EVAZIUNI FISCALE, si intr-un cuvand EXCROICHERIE CALIFICATA, d-le ...
E VORBA DE REVOLUTIONARUL GADINA COSTEL-PRES. AS: JILAVA 89 RANITI SI RETINUTI

Anonim spunea...

De pe internet am copiat anuntul sugestiv : Cu toată campania din presă, d-l. De mai sus, face diligențele de rigoare sa închirieze spatiul proprietate din str. Academiei 39-41, sc. III, ap.6 – bis, a dat anunturi in presa, pentru a se muta in blocul roz, C. Grivitei 60, vizavi de baia Grivita, S+P+1, bloc luat pe Partid , PSD sector 7 Bucuresti (sic!), trecut pe Asociatie apoi pe SRL cu acelasi nume, unde este singur asociat si cumparare mai apoi pe persoana fizica, adica el, spatiu de peste 1.000 mp.Pentru acesta spatiu uriaș plateste o suma simbolica, de 100-150 euro, de pe spatiu din Academiei va lua 1000 euro, 850 euro castig. oricum este al treilea spatiu ca revolutionar si mai are alte doua spatii, avizate de prim. bucuresti. totul se gaseste pe internet la accesare ~Gadina Constantin~ si As.Jilava ~89-R.-R., nu doreste sa piarda nici un leu.
In atasament, in cererea pentru obtinerea celui de-al 5-lea spatiu, ca revolutionar de la pri.Bucuresti,d-l Gadina spune :
> ..2. Gadina Constantin - pozitia 67 - contestatie justificata. O.R. nr. 45/1994, a detinut spatiul cu alta destinatie în Bd. Dorobanti nr. 56, sector 1- revendicat si restituit fostului proprietar (sic !) DAR SPATIU L-A RESTITUIT EFECTIV DUPA 18.01.2010, deci dupa 15 ANI .

Anonim spunea...

APEL LA RECUNOSTINTA! La 20 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989, România este perceputa ca una dintre cele mai corupte ţări din UE, incapabilă să acceseze şi să gestioneze fondurile europene, incapabilă să îşi creeze si sa-si intretina propria infrastructura, incapabilă să îşi educe proprii cetăţeni si incapabilă să asigure sănătatea, accesul la justitie şi sa asigure securitatea propriilor cetateni. Romania este tara in care se moare in spitale sau in ambulante pentru ca nu sunt medicamente, medici, curatenie si omenie. Este ţara în care promisiunile nu se respecta, iar tupeul înlocuieşte legea sau comportamentul civilizat România in care traim nu a fost capabilă, ca stat, să îşi promoveze propria elită respectată şi urmată în exemplul ei de cetăţenii ţării, si să se impună restului lumii prin acţiuni coerente, concrete, şi corect argumentate. A reusit sa isi creeze, in schimb, o droaie de politicieni care s-au infiltrat in economie si administratie, o asa-zisa clasa politică dominată de persoane care provin din fosta securitate, din fostul PCR, sau din fosta nomenklatură politico-economică, si care in mare parte, se regaseste in top100, de milionari ai Romaniei! Cercetarile,anchetele,precum si dosarul nr.97/P/1990(Dosarul Revolutiei), au fost tergiversate si muşamalizate in aceste doua decenii . In toti acesti ani irositi, ne-am jucat de-a justitia,am simulat democratia,populatia a saracit, iar peste 2,5 milioane de romani muncesc printre straini. Fraudele, presiunile şi diversiunile efectuate de reprezentanţii de vârf ai statului român, ai Parchetului si Justitiei, aruncă o pată asupra credibilităţii României ca stat de drept. Am pus la dispoziţia Parchetului militar, de-a lungul anilor, probele,declaratii personale şi date, necesare procesului juridic. Noi, am dat atunci in Decembrie, o lovitura mortala, celei mai odioase diktaturi, unui sistem criminal, acceptat de parintii, si bunicii nostri ! Am iesit de Craciun,sa ne luam ratia de libertate ! Asociatia Jilava’89,Raniti si Retinuti Presedinte Costel GADINA COPIAT DIN PRESA CENTRALA-SE POATE SI ASA > gadina Says: februarie 4, 2010 at 11:45 am cititi pe ~google~ la apelarea ~gadina constantin sau ~asociatia jilava 89~ cum s-a conformat semnatarul la ceea ce a spus mai sus. Vorba lui Caragiale, ~curat murdar domnilor~ !

Anonim spunea...

A , e vorba de domnul COMISAR SEF, d-l GADINA CONSTANTIN, presedinte al ASOCIATIEI JILAVA 89 RANITI SI RETINUTI (curat murdar, musiu, zice nenea CARAGIALE), reprezentantul TUTUROR REVOLUTIONARILOR DIN ROMANIA (cititi domnilor pe internet la COMISARIATUL PENTRU SOCIETATE CIVILA , nu zau domnilor, l-ati facut COMISAR SEF, HALAL), si uite cine REPREZINTA REVOLUTIONARII DIN ROMANIA !