RSS

INCREDIBIL CE SE INTAMPLA!!!

Oameni buni, va spun cu durere in suflet si cat se poate de sincer, ca incet incet ne ducem de râpa. Va rog sa nu ma luati in derâdere pentru acest articol, pentru ca,va pot spune asta, e cel mai serios articol pe care as putea sa il scriu vreodata. Acum cateva zile va expuneam parerea mea despre vaccinul anti AH1N1 si despre jocurile de culise ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii (WHO-World Health Organization). Daca poate pana acum cativa dintre voi ati zis ca aberez si ca am luat-o pe carari, ei bine, de data aceasta ceea ce va spun e un lucru incontestabil, palpabil, pus pe hartie, cum vreti voi sa ii spuneti. Este vorba despre implementarea fortata la nivel mondial a unei legi ABUZIVE numite CODEX ALIMENTARIUS, Legea produselor alimentare sau Codul produselor alimentare. Aceasta lege este creata de -SURPRIZA- WHO, in colaborare cu FAO (Food and Agriculture Organization - Organizatia pentru alimentatie si agricultura). Ce presupune aceasta lege? Sunteti pregatiti sa aflati si sa va minunati?

Aceasta lege intenţionează să pună în afara legii orice metodă alternativă în domeniul sănătăţii, cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare şi a vitaminelor şi tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai puţin un potenţial concurent pentru industria chimiei farmaceutice. Si ca sa vorbim si mai la subiect, iata cateva dintre directivele enuntate de catre Directva Europeana: (imi permit sa citez de pe un site, ca eu nu imi gasesc cuvintele la nervi):

"1) Este vorba de a elimina orice supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi înlocuite de 28 de produşi de sinteză farmaceutică (aşadar toxici), care vor fi dozaţi şi vor fi disponibili numai în farmacii, pe bază de prescripţie medicală. Clasificate ca toxine, vitaminele, mineralele şi plantele medicinale vor fi pe piaţa numai în doze care NU au impact asupra nimănui. Magazinele noastre de produse naturiste şi suplimente alimentare vor rămâne pe raft numai cu 18 produse, atâtea câte sunt pe lista Codex-ului. Tot ceea ce NU este pe listă, de exemplu coenzima Q10, glucosamine etc., vor fi ilegale şi asta nu înseamnă ca vor fi numai cu prescripţie, ci vor fi ILEGALE adică „foloseşte-le şi te duci la închisoare”. 2) Medicina naturistă cum ar fi acupunctura, medicina energetică, ayurvedică, tibetană etc, va fi progresiv interzisă. 3) Agricultura şi alimentaţia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, interzicând din principiu aşa numita agricultură bio. Aceasta implică, de exemplu, ca fiecare vacă de lapte de pe planetă să fie tratată cu hormonul de creştere bovin recombinat genetic produs de Monsanto. Mai mult, potrivit Codexului, orice animal de pe planetă folosit în scopuri de hrană TREBUIE tratat cu antibiotice şi cu hormoni de creştere. Regulile Codexului permit ca produsele ce conţin organisme modificate genetic (OMG) să nu mai fie etichetate corespunzător. Mai mult, în 2001, 12 substanţe chimice despre care se ştie că sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise în mod unanim de 176 de ţări, inclusiv de SUA. Ei bine, Codex Alimentarius aduce înapoi 7 dintre aceste substanţe interzise, precum hexachlorobenzene, dieldrin, aldrin etc, care vor putea fi folosite la liber din nou. 4) Alimentaţia umană certificată legal va trebui să fie iradiată cu Cobalt. Sub regulile Codexului, aproape toate alimentele trebuie iradiate. Si nivelurile de radiaţie vor fi mult mai mari decât cele permise anterior.

Codex Alimentarius va controla accesul asupra acizilor aminaţi esenţiali, asupra vitaminelor şi mineralelor. Extinderea controalelor va acţiona progresiv eliminând orice medicină alternativă naturistă ancestrală.
"

Ei, asa-i ca parca v-a cam pierit zambetul de pe buze? Nu cred ca este nevoie sa va explic unde duc toate aceste directive si ce inseamna asta pentru umanitate. Mie inca nici acum nu imi vine sa cred unde s-a ajuns si mai mai ca ma rog sa nu mai apuc acele vremuri, cand vom fi nevoiti sa ne indopam numai cu chimicale, bolile o sa se agaveze si rata mortalitatii o sa creasca. Este foarte trist ceea ce se intampla. Si culmea e ca, desi mai mult de jumatate de miliard de petitii au fost inaintate, aceste directive au fost adoptate. Deci nu se tine cont de noi, oamenii, pe nimeni nu interesaza opinia noastra, nu se urmaresc decat beneficiile materiale rezultate din vanzarea medicamentelor. Doctorul Matthias Rath, un specialist german care duce campanii la nivel mondial pentru folosirea tratamentelor naturiste în cazul multor boli grave, descrie această situaţie astfel: „Adevăratul scop al industriei farmaceutice mondiale este de a câştiga bani pe seama bolilor cronice, şi nu de a se ocupa de prevenirea sau eradicarea acestor boli... Industria farmaceutică are un interes financiar direct în perpetuarea acestor maladii, pentru a-şi asigura menţinerea şi chiar creşterea pieţei de medicamente. Pentru acest motiv medicamentele sunt făcute pentru a alina simptomele şi nu pentru a trata adevăratele cauze ale bolilor... Trusturile farmaceutice sunt responsabile de un genocid permanent şi răspândit, ucigând în acest mod milioane de oameni...”

Si daca nici dupa toate acestea pe care vi le-am enumerat sus nu sunteti convinsi de veridicitatea afirmatiilor mele, va rog sa consultati pagina oficiala a Codexului Alimentarius, sa vedeti ce spun despre el CHIAR cei ce l-au creat.

Din pacate, mi-e frica ca in aceasta situatie nimic nu mai depinde de noi... Vom fi OBILGATI sa respectam niste LEGI! Vom fi condusi incet, dar sigur, catre moarte. O moarte atat fizica cat si mentala. Trist...dar adevarat...

7 bagari in seama:

Ruxandra spunea...

Doamneee deci acu chiar sunt mai ferm convinsa de aia de ne conduc noi!de pe ce planeta cred astia ca suntem ca sa ne dea chestii toxice??sunt imbecili dak ei cred ca vom lua kakaturile alea...treb sa existe alternative ...deci incredibil...si deci numai la noi in Romania se intampla asta??pei bine ca plec naiba din tara asta futui mmm...scuze limbajul dar numai pot de nerrvi deja....

Simone spunea...

Nu tuuuuu... in toata lumea o sa se intample asta!!! Deci e si mai grav...

penisdemasa spunea...

deci înger sau te dreacu: dacă-ți spun ce culoare ai părul, rămâi pentru mine în țară? îmi dă o stare de bine să știu că există specimene ca tine, pline de patos mai ceva decât buda din personalu de Calafat...

Simone spunea...

Penisule, ma speriasi pt o secunda. Nu stiam de ce te napustesti asa asupra mea dintr-o data, da' apoi mi-am dat seama ca vb cu AOD...:D Da io nu is plina de patos?:-s Adica din postul meu cam asta se intelege. Numa ca io nu plec din tarisoara mea, fie ea cum o fi. Deci ma ierti pt patosul meu?:P

penisdemasa spunea...

stropinoasa mea, tu ești una dintre preferatele mele în ceea ce privește deținătoarele de pistă...nu mi-aș permite să te balonez așa. eo cu sarmaua aia de deasupra ta aveam ceva, da se pare că mi se umflă venele degeaba.

Anonim spunea...

Fa, se pare ca ai luat si tu ceva din pastilele alea "legale" pe care ti le inchipui, de ai luat-o razna in halul asta.

Simone spunea...

@anonim
In primul rand nu e frumos sa vorbesti cu "fa". Asta denota lipsa ta de cultura. 2: Fiecare om are dreptul la parerea sa, si daca tu nu esti "citit" in domeniul asta despre care am scris acilishea, hai sa zicem ca te scuzam. Intotdeauna vor exista alde de astia ca tine care sa zica despre altii, ca mine, ca sunt nebuni, numai pentru ca isi expun o parere personala cu care nu esti de acord. Plus ca eu am scris doar ce am citit prin alte parti, nu ce am visat noaptea . Hai, sanatate, si sa-ti dea Dumnezeu mintea ce de pe urma!