RSS

Problema de sambata seara

Se da:

una bucata domnishoara la 24 de ani, singura si fara somn, una bucata laptop, una bucata sambata seara, una bucata plictiseala cronica, una bucata punga de scoabe (seminte/bomboane agricole), un pachet de tigari si doua bucati filme horror.

Se cere:

Gasiti combinatia perfecta pentru ca acesti termeni ai problemei sa fie in perfecta armonie.

Rezolvarea problemei:

Domnishoara ia fain frumos laptopul, cu punga de scoabe in fata si alege: Ini-mini, maini-mo... La ce film sa ma uit io? "Final destination 4" = necunoscuta X , sau "Quarantine" = necunoscuta Y ?

Raspuns final: Amandoua.

Concluzia:

Necunoscuta X a fost mai ushor de descoperit, dat fiind faptul ca predecesorii ei (recte seriile 1,2 si 3) au fost asemanatoare. Deci problema s-a rezolvat prin aplicarea aceleiasi teoreme: " Fiecare moare exact atunci cand te astepti, deci nu trebuie decat sa acoperi ochii cu 1 secunda inainte ca omorul sa aiba loc." Necunoscuta Y mi-a dat de furca, in schimb. Nu am reusit sa aplic nici o teorema, nici o axioma, nici o schema sau formula. Sfatul meu e sa nu incercati sa ii dati de furca acestei necunoscute Y, pen' ca... IT SCARED THE SHIT OUT OF ME!!!!!!!!!!!!!!!!!nailbyte

Morala:

Niciodata, dar NICIODATA o domnishoara singura in casa nu ar trebui sa "rezolve" asemenea probleme.

Sfat pentru a depasi situatia critica:

Se ia una bucata film de comedie, cat mai cretin cu putinta si se da PLAY!!!

3 bagari in seama:

Lexa Verzes spunea...

Eu iti recomand un film bunicel, comedie romantica. Cu siguranta ca vei gasi macar 4-5 faza la care sa te amuzi teribil: "The Proposal", cu Sandra Bullock si Ryan Reynolds in rolurile principale.

Cat despre horror-uri, nu ma prea uit, insa tin minte ca la "Blair With Project" (1 si 2) m-am speriat ca naiba! Niste filme mai sinistre si mai twisted decat acelea nu cred ca am vazut.

Anda Tepei spunea...

Trebuie sa vezi "The Ugly Truth"! Am ras in hohote. O sala intraga. Unde mai pui ca e cu Gerard Butler...

Simone spunea...

@ Anda: chiar vreau sa vad filmul asta. Am vazut trailerul si pare promitator :)