RSS

Chestionar!!! - Ce rasa de caine sa imi iau?

M-am gandit serios sa imi iau un caine. Marea problema e ca nu stiu CAND imi voi lua, dar stiu sigur ca vreau. Singurul impediment ar fi ca nu prea e nimeni pe acasa la mine aici in Bucuresti pana seara cand vin de la munca si tare mila mi-e sa las un biet sufletel sa stea singurel. De ceva timp incoace insa imi fac planuri si ma bucur in sinea mea de una singura la gandul ca voi avea un catelush. Oricum, pana vine vremea aceea, m-am gandit ca poate ma ajutati sa aleg dintre rasele urmatoare, fiindca sincer, nu pot sa ma hotarasc. Asa ca... E TIMPUL PENTRU UN NOU CHESTIONAR!!! YEYYYYY!!! Chestionarul il veti gasi in coloana dreapta, asa ca nu va sfiiti sa apasati pe unul din"botoane". M-am gandit si la un premiu pentru cei ce voteaza: Castigati dreptul de a face cheta si de a-mi cumpara rasa de caine iesita castigatoare =)) Eh, just gluma! Bun, deci astia sunt nominalizatii: 1) Yorkshire Terrier - imi place fiindca e mic si jucaus si are o fatza dragalasa.
2) Westie - Imi place din acelasi motiv pentru care imi place si primul, doar ca e alb si nu pot sa ma hotarasc.
3) Vizsla - Are o culoare cafenie ca de caramel, de imi vine sa il mananc. Si mai are si ochii albastri. Cum sa nu iti fie drag?
4) Samoyed - Are o blana alba superba, care stiu ca e greu de intretinut, dar ce mai conteaza atunci cand mergi cu el pe strada si toate privirile se indreapta catre el?


5 ) Labradorul auriu e cainele meu preferat din toate timpurile. E cel mai grozav caine de familie, cel mai atasat si mai bland. E frumos nu numai cand e mic, ci si la maturitate.


6) Golden Retreverul e asemanator ca si aspect cu labradorul, numai ca are parul mai lung, iar la comportament e exact la fel. Poate doar putin mai incapatanat.



7) De Buldogul Francez m-am indragostit recent. Iremediabil. Am vazut unul intr-o seara in timp ce stateam la un cico cu prietenele mele din Baia Mare. A intrat cu un grup de tineri in barul unde eram si l-au asezat pe scaun langa ei. Statea pe el mai ceva ca un om mare, desi era doar o mana de caine, ca sa zic asa. Este incredibil de funny cainele asta. Imi venea sa ma duc si sa ii pup boticu ala neastamparat.


8) Beagle e un caine de talie medie, bine proportionat, agil dar si simpatic, jucaus. Imi place ca e plin de energie si te binedispune.


Ei... ce ziceti? E greu de ales, nu-i asa? Daca aveti si alte sugestii, scrieti-le in comenturi la acest post. Va multumesc!

4 bagari in seama:

Iulia spunea...

Uitai sa spun : pitbull-ul e un caine pe care poti intotdeauna sa te bazezi. Cand simte ca stapanul e in pericol, sare in ajutor. Si nu spun povesti sau din auzite, ci numai ce mi s-a intamplat mie : Kara latra la tigani si betivani, iar intr-o noapte, pe la 12, a inceput sa latre in casa, sa ma trezeasca. Scara blocului era plina de fum pt ca o idioata care sta cu 2 etaje mai jos uitase o oala cu mancare pe aragaz. Imputise tot blocul! Iar Kara a simtit pericolul si m-a avertizat.
Sincer, eu imi doaream o pisica, un bulgare pufos, dar acum... n-as renunta nici in ruptul capului la Kara.

Gossip Girl Baia Mare spunea...

"Elita" baimareana a dat iama in catelusi rasa Chow-Chow. Pe la colturi umbla vorba ca in aceasta toamna se poarta pudelii si potaile fluffy. Intrebarea este: lasi "moda" sa dicteze... sau ai curajul sa te decizi de una singura?

Simone spunea...

@ Gossip Girl: din pacate (sau fericire) mie nu-mi plac potaile fluffy:)) Eu vreau un caine jucaus si istet, nu bibelou fitzos :P Oricum, nu sunt in Baia Mare, deci nu are cum sa ma prinda "molima" asta :P

Viorel spunea...

Labradorul auriu cred ca este cea mai buna opţiune, ai grija însă un caine de talie mare care are nevoie de foarte mult timp si atenţie, ca ţi-ai luat pana la urma caine ?